Fagfolk i fellesskap

Kjetil Reisegg

Tannlege
Kjetil Reisegg MNTF

Tannlege og spesialistkandidat, utdannet i Bergen. Etter noen år i Tromsø og Ålesund returnerte han til Bergen og Odontologen i 2008. Kjetil har et levende engasjement for studentundervisning. I 2010 etablerte han Tannteam i lag med oralkirurg Arild Kvalheim. Han tar for tiden spesialistutdanning i protetikk.

Arild Kvalheim

Oralkirurg
Arild Kvalheim MNTF

Oralkirurg, spesialist i oral kirurgi og medisin. Han har sin grunnutdanning fra Bergen. Etter noen år som allmenntannlege tok han sin spesialistutdanning, også den i Bergen. Arild er en av to eiere i Tannteam. Han er en dyktig og erfaren kirurg, kjent for sitt rolige vesen og gode lag med pasientene.

Siri Flagestad Kvalheim

Protetiker
Siri Flagestad Kvalheim MNTF

Tannlege og spesialist i protetikk, utdannet i Bergen. Høsten 2019 tok Siri sin doktorgrad på munnstell hos pasienter i livets siste fase. Hun er engasjert i å hjelpe de som trenger det mest, og har bygd opp mangt et ødelagt bitt gjennom flere år hos oss i Tannteam.

Espen Helgeland

Tannlege
Espen Helgeland MNTF

Tannlege og spesialistkandidat, utdannet i Bergen. Espen har høstet allsidig erfaring gjennom arbeid i distrikt (Odda). Han er vitebegjærlig og ambisiøs, og godt i gang med både doktorgrad og spesialistutdanning i oral kirurgi og medisin.

Cathrine Lorentzen

Tannlege
Cathrine Lorentzen MNTF

Tannlege, utdannet i Bergen. Etter flere år med egen tannlegepraksis i Stavanger returnerte Cathrine til sin fødeby Bergen i 2017. Ved siden av jobben i Tannteam, er hun en aktiv del av fagmiljøet på Odontologen.

Lise Vindenes

Tannlege
Lise Vindenes MNTF

Tannlege, utdannet ved Universitetet i Bergen. I tillegg til tannlegeutdannselsen har Lise en bachelorgrad fra Norges Idrettshøgskole. Hun er blid og positiv, og får en hver pasient til å føle seg godt ivaretatt.

 

Susan Norman

Tannpleier
Susan Norman MNTpF

Susan kommer fra Eivindvik i Gulen og er utdannet tannpleier ved Universitetet i Bergen. Hun har stor interesse for å veilede og behandle pasienter til en bedre tannhelse, ofte i samarbeid med tannkjøttspesialist. I tillegg jobber Susan med vanlige innkallingspasienter i Tannteam.

Birthe Pedersen

Tannlegeassistent
Birthe Pedersen 

Tannlegeassistent. Birthe er drivende dyktig og velorganisert, og Arild Kvalheim sin høyre hånd. Hun tar seg av all logistikk og assistanse, slik at den oralkirurgiske praksisen fungerer best mulig.

Hilde Bakke

Tannlegeassistent
Hilde Bakke 

Tannlegeassistent og daglig leder. Hun er et multitalent og selve navet i Tannteam, med kontroll på det meste.

Charlotta Strandmark

Tannhelsesekretær
Charlotta Strandmark 

Tannhelsesekretær. Charlotta er dyktig og erfaren, og jobber i Tannteam mandager. Det er ikke noe problem å gå på jobb etter helgen når vi møter Charlotta sitt blide åsyn.

Per Einar D. Myklebust

Tannlegestudent
Per Einar D. Myklebust 

Musikkinteressert sunnmøring og tannlegestudent. Han hjelper oss i Tannteam på kveldene. Me sitt sympatiske vesen gjør han dagen litt bedre både for pasienter og tannleger.

Ulrik Leidland Opsahl

Tannlege
Ulrik Leidland Opsahl MNTF

Tannlege og spesialistkandidat i protetikk, utdannet i Bergen. Ulrik er en av få tannleger i Norge med høy kompetanse på snorkeskinner, og jobber for tiden med doktorgrad på dette. I Tannteam lager han ikke bare snorkeskinner, men jobber som vanlig tannlege med ekstra interesse for bittrehabilitering.

Linda Hatlelid

Tannhelsesekretær
Linda Hatlelid 

Etter flere år som barnehageassistent, tok jeg steget over i tannhelsebransjen i 2015. Der trives jeg svært godt, både med faget og pasientene. Det er kjekt å være en del av fagmiljøet i Tannteam.

Kjetil Kuhnle

Tannlege
Kjetil Kuhnle MNTF

Født i Korea, oppvokst i Lindås, snakker østlandsk og er utdannet i Bergen. Etter noen år som offentlig tannlege i Høyanger, Sogn og Fjordane, er jeg tilbake på Odontologen, der jeg er i gang med spesialistutdanning i rotfyllinger. Jeg tar de mest avanserte rotfyllingene i Tannteam, godt hjulpet av vårt fantastiske Zeiss mikroskop.

Øyvind Goksøyr

Tannlege
Øyvind Goksøyr MNTF

Spesialistkandidat. Jeg jobber for tiden med min doktorgrad, og kommer etter hvert til å bli spesialist i oral kirurgi. Jeg har allsidig erfaring fra arbeid i distrikt (Vaksdal), og jobbet en periode som instruktørtannlege i protetikk ved Odontologen.

Sindre Jørgensen

Tannlege
Sindre Jørgensen MNTF

Førdianer med forkjærlighet for tenner og tannkjøtt. Jeg ble ferdig utdannet i Bergen i 2017, og stortrives med å være en del av fagmiljøet i Tannteam. Jeg gjør alle typer tannbehandling, og har et ekstra engasjement for pasienter med tannkjøttplager.

Ida Marlene Haukeland

Tannlegestudent
Ida Marlene Haukeland 

Treningsglad dame fra Midthun og Tannteam sin mest kortreiste medarbeider. Jeg tar sikte på å bli ferdig utdannet tannlege i 2022. I mellomtiden høster jeg verdifull erfaring som tannlegeassistent i Tannteam.

Timothy Butcher

Tannlegestudent
Timothy Butcher 

Friluftinteressert førdianer med britiske aner. Jeg er helstudert radiograf og halvstudert odontolog, og ser frem til et yrkesliv i tannhelsens tjeneste. I Tannteam bidrar jeg med assistanse i forbindelse med oralkirurgiske inngrep.