Fagfolk i fellesskap

Kjetil Reisegg

Tannlege
Kjetil Reisegg MNTF

Allmenntannlege. Jeg ble ferdig utdannet i Bergen i 2000 og har allsidig erfaring fra arbeid i distrikt i Troms og på Sunnmøre. I 2008 returnerte jeg til Bergen, og har siden jobbet med studentundervisning på Odontologen. Jeg har flere års erfaring med tannimplantat, og er godkjent for å utføre implantatprotetikk med trygderefusjon. Privatpraksis på Nesttun fra 2010. Spesialistutdanning i protetikk fra høsten 2018.

Arild Kvalheim

Oralkirurg
Arild Kvalheim MNTF

Oralkirurg, spesialist i oralkirurgi og oralmedisin. Jeg ble ferdig utdannet tannlege i Bergen i 2000 og godkjent spesialist i 2008. Jeg har kirurgisk erfaring fra kjevekirurgisk avdeling på Haukeland Universitetssykehus og avd. for oralkirurgi og oralmedisin på Odontologen. Bred erfaring som privatpraktiserende oralkirurg.

Siri Flagestad Kvalheim

Protetiker
Siri Flagestad Kvalheim MNTF

Jeg ble utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen i 2000. Har allsidig erfaring fra offentlig tannhelsetjeneste og privat praksis. I perioden 2006-2009 tok jeg en 3-årig spesialistutdanning innen oral protetikk (tilpasning av tannerstatninger, f.eks. kroner, broer, proteser, implantatforankrede proteser mm). Det finnes ofte flere alternative behandlingsformer når man skal reparere ødelagte tenner eller erstatte tenner som mangler. Jeg ønsker å bidra til å finne en god løsning ut fra de muligheter som finnes, ønsker og økonomi. Utenom Tannteam er jeg ansatt som spesialtannlege ved Universitetet i Bergen, hvor jeg har klinisk undervisning av tannlegestudenter.

Espen Helgeland

Tannlege
Espen Helgeland MNTF

Allmenntannlege. Uteksaminert  ved Universitetet i  Bergen i  2011. Har erfaring med å jobbe med alle pasientgrupper etter noen år i den offenlige tannhelsetjensten i Odda. Har siden 2014 jobbet i privat praksis. Jeg kan utføre det meste av tannbehandling og kan henviser deg videre til spesialist ved behov. Jeg er opptatt av kvalitet og at du som pasient skal få en best mulig opplevelse hos tannlegen. Fra høsten 2016 har jeg jobbet med doktorgrad og spesialisering i oral kirurgi.

Cathrine Lorentzen

Tannlege
Cathrine Lorentzen MNTF

Etter flere år med egen tannlegepraksis i Stavanger er jeg tilbake i min fødeby, Bergen. Her tilbringer jeg arbeidstiden min i inspirerende faglige fellesskap, både i Tannteam og på Odontologen. Jeg har brei erfaring og ønsker å gi engstelige  pasienter en god opplevelse av behandlingen.

Lise Vindenes

Tannlege
Lise Vindenes MNTF

Allmenntannlege. Utdannet ved Universitetet i Bergen. I tillegg til tannlegeutdannselsen har jeg en bachelorgrad fra Norges Idrettshøgskole. Jeg er opptatt av at du som pasient skal føle deg godt tatt vare på og få en god opplevelse hos tannlegen.

 

Susan Norman

Tannpleier
Susan Norman MNTpF

Jeg kommer fra Eivindvik i Gulen og er utdannet tannpleier ved Universitetet i Bergen. Jeg har stor interesse for å veilede og behandle tannkjøttspasienter til en bedre tannhelse, ofte i samarbeid med spesialist. I tillegg jobber jeg med vanlige innkallingspasienter i Tannteam.

Birthe Pedersen

Tannlegeassistent
Birthe Pedersen 

Tannlegeassistent. Jeg assisterer og organiserer praksisen til oralkirurg Arild Kvalheim og har stor kompetanse på hygienerutiner.

Hilde Bakke

Tannlegeassistent
Hilde Bakke 

Daglig leder. Jeg sørger for at logistikken på klinikken flyter fint, i tillegg til praktisk assistanse og steriliseringsarbeid.

June Bolme

Tannlegestudent
June Bolme 

Jeg er utdannet illustratør. Høsten 2016 startet jeg på tannlegestudiet. Ved siden av studiet jobber jeg som ekstrahjelp i Tannteam. Det gir meg verdifull erfaring og innblikk i hverdagen på et tannlegekontor.

Charlotta Strandmark

Tannhelsesekretær
Charlotta Strandmark 

Jeg er autorisert tannhelsesekretær ifra 2014, men har jobbet som tannlegeassistent siden 2007. Jeg har lang og allsidig erfaring, noe som kommer godt med i en variert Tannteamhverdag.

Per Einar D. Myklebust

Tannlegestudent
Per Einar D. Myklebust 

Musikkinteressert sunnmøring og tannlegestudent. Ved siden av studiene jobber jeg som ekstrahjelp i Tannteam, og trives godt med det.

Ulrik Leidland Opsahl

Tannlege
Ulrik Leidland Opsahl MNTF

Tannlege og spesialistkandidat i protetikk. Jeg er også i gang med en doktorgrad om snorkeskinner, og har tett tilknytning til fagmiljøet som jobber med søvnmedisin på Haukeland .

Linda Hatlelid

Tannhelsesekretær
Linda Hatlelid 

Etter flere år som barnehageassistent, tok jeg steget over i tannhelsebransjen i 2015. Der trives jeg svært godt, både med faget og pasientene. Det er kjekt å være en del av fagmiljøet i Tannteam.

Kjetil Kuhnle

Tannlege
Kjetil Kuhnle MNTF

Født i Korea, oppvokst i Lindås, snakker østlandsk og er utdannet i Bergen. Etter noen år som offentlig tannlege i Høyanger, Sogn og Fjordane, er jeg tilbake på Odontologen, der jeg er i gang med spesialistutdanning i rotfyllinger. Jeg tar de mest avanserte rotfyllingene i Tannteam, godt hjulpet av vårt fantastiske Zeiss mikroskop.

Øyvind Goksøyr

Tannlege
Øyvind Goksøyr MNTF

Spesialistkandidat. Jeg jobber for tiden med min doktorgrad, og vil etter hvert til å bli spesialist i oral kirurgi. Jeg har allsidig erfaring fra arbeid i distrikt (Vaksdal), og jobbet en periode som instruktørtannlege i protetikk ved Odontologen.

Sindre Jørgensen

Tannlege
Sindre Jørgensen MNTF

Førdianer med forkjærlighet for tenner og tannkjøtt. Jeg ble ferdig utdannet i Bergen i 2017, og stortrives med å være en del av fagmiljøet i Tannteam. Jeg gjør alle typer tannbehandling, og har et ekstra engasjement for pasienter med tannkjøttplager.