Fagfolk i fellesskap

Kjetil Reisegg

Tannlege
Kjetil Reisegg MNTF

Spesialistkandidat i oral protetikk. Kjetil overtok Per Tufte sin praksis på Nesttun i 2010. I samarbeid med Arild Kvalheim har han bygget opp Tannteam til et faglig fellesskap, der de fleste har tilknytning til Universitetet i Bergen. Kjetil var ferdig utdannet tannlege i 2000. På Odontologen har han ansvar for deler av den kliniske undervisningen for tannlege- og tannpleierstudenter i siste studieår. Han er i ferd med å ta sin spesialisering i oral protetikk.

Arild Kvalheim

Oralkirurg
Arild Kvalheim MNTF

Spesialist i oralkirurgi og oralmedisin. Arild ble ferdig utdannet tannlege i Bergen i 2000 og godkjent spesialist i 2008. Han har vært med i Tannteam nesten helt fra starten, og kom etter hvert inn på eiersiden. Her driver han sin oralkirurgiske praksis, og tar imot både interne pasienter og henvisninger fra andre tannleger. Arild er kjent for sitt gode kliniske blikk, sitt rolige vesen og sitt gode lag med pasientene.

Siri Flagestad Kvalheim

Protetiker
Siri Flagestad Kvalheim MNTF

Spesialist i oral protetikk. Siri ble ferdig utdannet tannlege i Bergen i 2000 og godkjent spesialist i 2009. Høsten 2019 tok hun sin doktorgrad på orale tilstander og munnstell hos alvorlig syke. Hun er engasjert i en prosjektstilling i Vestland fylke, i tillegg til jobben som protetiker i Tannteam. Hun tar seg av pasienter med større behandlingsbehov, deriblant implantatbehandling. Hun jobber i stor grad med henviste pasienter, og finner en god og munter tone med de fleste.

 

Espen Helgeland

Tannlege
Espen Helgeland MNTF

Spesialistkandidat i oral kirurgi og oral medisin. I tillegg er han i siste fase av sin doktorgrad, som handler om beinbygging med stamceller. Han har lenge jobbet som allmenntannlege, men konsenterer seg for tiden om kirurgisk behandling, i samarbeid med Arild Kvalheim. Espen er nøyaktig fingerspissene i alt han foretar seg, og leverer arbeid av meget høy kvalitet.

Cathrine Lorentzen

Tannlege
Cathrine Lorentzen MNTF

Allmenntannlege. Cathrine har allsidig erfaring fra Stavanger, der hun drev egen tannlegepraksis i flere år. Nå er hun tilbake i sin fødeby, og tar seg av flesteparten av Tannteam sine egne innkallingspasienter. I tillegg er hun engasjert i studentundervisningen på Odontologen. Cathrine har et rolig og behagelig vesen, og er flink med engstelige pasienter.

Birthe Pedersen

Tannlegeassistent
Birthe Pedersen 

Tannlegeassistent. Birthe har vært en av bærebjelkene i Tannteam i en årrekke, og er svært sentral i Arild sin oralkirurgiske praksis. Hun har stålkontroll på alt som har med hygienerutiner, pasientadministrasjon og oralkirurgisk assistanse å gjøre. Hun bidrar til å gjøre ethvert kirurgisk inngrep til en positiv opplevelse.

Hilde Bakke

Tannlegeassistent
Hilde Bakke 

Tannhelsesekretær og daglig leder. Hilde utmerker seg med sitt velorganiserte hode og sin kjappe replikk. Hun er selve navet i Tannteamhjulet, som sørger for at alt er tilrettelagt og flyter som det skal. Mens noen kan litt om alt og andre kan alt om litt, virker det som om Hilde kan nesten alt om alt. Vi er svært glade for å ha henne med i teamet.

Charlotta Strandmark

Tannhelsesekretær
Charlotta Strandmark 

Tannhelsesekretær. Charlotta møter deg med et smil hver mandag, da hun har sin arbeidsdag i Tannteam. Hun har alltid mye å fortelle, og sper godt humør. Hun sørger for at tannlegen sitt arbeid går knirkefritt, og har god kontroll på oppdekking, rengjøring og sterilisering av instrumenter.

Ulrik Leidland Opsahl

Tannlege
Ulrik Leidland Opsahl MNTF

Spesialistkandidat og doktorgradsstipendiat. Ulrik er blant de i Norge med mest kompetanse på behandling av søvnapné (snorkeskinner), og jobber for tiden med en doktorgrad om temaet. I tillegg tar han spesialistutdanning i oral protetikk, der han jobber med tannerstatninger og bittrehabilitering. På tirsdagskveldene får Tannteam glede av Ulrik sin kompetanse.

Kjetil Kuhnle

Tannlege
Kjetil Kuhnle MNTF

Spesialistkandidat. Kjetil har sin odontologiske bakgrunn fra Sogn, der han var offentlig tannlege i Høyanger. Nå er han tilbake på Universitetet, der han er godt i gang med spesialistutdanning i endodonti (rotfyllinger). Han finner rotkanalen der andre må gi tapt, god hjulpet av vårt fantastiske Zeiss mikroskop. Kjetil jobber med både interne og henviste pasienter.

Øyvind Goksøyr

Tannlege
Øyvind Goksøyr MNTF

Spesialistkandidat og doktorgradsstipendiat. Øyvind er en del stamcelleteamet på Universitetet, som er verdenstoppen på sitt område. Han jobber med å ferdigstille doktorgraden, før han gir seg i kast med spesialistutdanning i oral kirurgi og oral medisin. I Tannteam får vi glede av hans gode kliniske ferdigheter. Han er svært dyktig både teknisk og medmenneskelig, og vet å få pasientene til å føle seg vel ivaretatt.

Sindre Jørgensen

Tannlege
Sindre Jørgensen MNTF

Allmenntannlege. Sindre fikk sin tannlegeeksamen i 2017 og kom til oss i Tannteam et par år senere. Han er en samvittighetsfull tannlege med stort engasjement for faget. Han er sympatisk og imøtekommende og godt likt av pasientene.

Ida Marlene Haukeland

Tannlegestudent
Ida Marlene Haukeland 

Tannlegestudent. Ida kommer fra Midthun og er vår mest kortreiste medarbeider. Som tannlegestudent løser hun assistentoppgavene på en strålende måte, med god kontroll på resepsjon, hygienerutiner og assistanse ved tannlegestolen.

Timothy Butcher

Tannlegestudent
Timothy Butcher 

Tannlegestudent. Ingen i Tannteam har bedre kompetanse på røntgen en Tim. Han er utdannet radiolog, og er nå godt i gang med sin tannlegeutdanning. Tim er kirurgisk assistent i Tannteam. Han har også har figurert i en reklamefilm for Jordan tannbørster!

Kathrin Beyer

Periodontist
Kathrin Beyer MNTF

Spesialist i periodonti. Spesialisttittelen kom på plass for noen år siden og om ikke lenge er doktorgraden i boks. Vi er heldige som får dra nytte av Kathrin sin solide kompetanse i Tannteam. Hun har beina godt plantet i universitetsmiljøet. I Tannteam tar hun seg av pasienter med alvorlig tannkjøttsykdom, i tett samarbeid med vår tannpleier, Susan. Kathrin behandler både interne og henviste pasienter.

Linda Hatlelid

Tannhelsesekretær
Linda Hatlelid 

Tannhelsesekretær. Linda har sin bakgrunn fra arbeid i barnehage, noe som forklarer hennes blide og omsorgsfulle vesen. I 2016 tok hun steget over i tannhelsebransjen. Hun er i dag en særdeles habil tannhelsesekretær, som vi har gleden av å ha med oss på laget her i Tannteam.

Linda Fjellanger

Tannpleier
Linda Fjellanger MNTpF

Tannpleier. Linda er en stødig dame fra Eksingedalen. Hun følger opp både innkallingspasienter og pasienter som er under tannkjøttsbehandling. Forebygging er kanskje det viktigeste vi driver med, og der er Linda din beste venn på veien til bedre tannhelse.