Fagfolk i fellesskap

Arild Kvalheim

Spesialist i oral kirurgi og medisin
Arild Kvalheim MNTF

Spesialist i oralkirurgi og oralmedisin. Arild ble ferdig utdannet tannlege i Bergen i 2000 og godkjent spesialist i 2008. Han har vært med i Tannteam nesten helt fra starten, og kom etter hvert inn på eiersiden. Her driver han sin oralkirurgiske praksis, og tar imot både interne pasienter og henvisninger fra andre tannleger. Arild er kjent for sitt gode kliniske blikk, sitt rolige vesen og sitt gode lag med pasientene.

Cathrine Lorentzen

Tannlege
Cathrine Lorentzen MNTF

Allmenntannlege. Cathrine har allsidig erfaring fra Stavanger, der hun drev egen tannlegepraksis i flere år. Nå er hun tilbake i sin fødeby, og tar seg av flesteparten av Tannteam sine egne innkallingspasienter. I tillegg er hun engasjert i studentundervisningen på Odontologen. Cathrine har et rolig og behagelig vesen, og er flink med engstelige pasienter.

Siri Flagestad Kvalheim

Spesialist i protetikk
Siri Flagestad Kvalheim MNTF

Spesialist i oral protetikk. Siri ble ferdig utdannet tannlege i Bergen i 2000 og godkjent spesialist i 2009. Høsten 2019 tok hun sin doktorgrad på orale tilstander og munnstell hos alvorlig syke. Hun er engasjert i en prosjektstilling i Vestland fylke, i tillegg til jobben som protetiker i Tannteam. Hun tar seg av pasienter med større behandlingsbehov, deriblant implantatbehandling. Hun jobber i stor grad med henviste pasienter, og finner en god og munter tone med de fleste.

 

Ulrik Leidland Opsahl

Spesialist i protetikk
Ulrik Leidland Opsahl MNTF

Spesialist i Protetikk og doktorgradsstipendiat. Ulrik er blant de i Norge med mest kompetanse på behandling av søvnapné  med såkalte snorkeskinner, og jobber for tiden med en doktorgrad om temaet. I Tannteam jobber han med alle former for tannerstatninger og bittrehabilitering,  i tillegg til snorkeskinner. Ulrik er en rolig og stødig fyr. Pasientene føler seg alltid vel ivaretatt hos han.

Kathrin Beyer

Spesialist i periodonti
Kathrin Beyer MNTF

Spesialist i periodonti. Kathrin ble ferdig utdannet periodontist i 2018 og i 2021 forsvarte hun  sin doktorgrad i “potensielle mekanismer som kobler periodontitt og leddgikt” ved Universitetet i Bergen. Vi er heldige som får dra nytte av Kathrin sin solide kompetanse i Tannteam. Kathrin ser på periodontitt som en betennelsessykdom som påvirker og blir påvirket av allmennhelsen. Hun er dessuten svært opptatt av at pasientene skal føle seg trygge og ivaretatt. Som godkjent spesialist i periodonti har hun autorisasjon for å gjøre implantatkirurgisk behandling med trygderefusjon.

Kjetil Kuhnle

Spesialist i endodonti
Kjetil Kuhnle MNTF

Spesialist i rotfyllinger. Kjetil har sin odontologiske bakgrunn fra Sogn, der han var offentlig tannlege i Høyanger. Nå er han tilbake på Universitetet, der han er godt i gang med spesialistutdanning i endodonti (rotfyllinger). Han finner rotkanalen der andre må gi tapt, god hjulpet av vårt fantastiske Zeiss mikroskop.

Espen Helgeland

Spesialistkandidat i oral kirurgi og medisin
Espen Helgeland MNTF

Spesialistkandidat i oral kirurgi og oral medisin. Espen har tatt doktorgrad om beinbygging med stamceller. Han har lenge jobbet som allmenntannlege, men konsenterer seg for tiden om kirurgisk behandling i samarbeid med Arild Kvalheim. Espen er nøyaktig fingerspissene i alt han foretar seg, og leverer arbeid av meget høy kvalitet.

Sindre Jørgensen

Tannlege
Sindre Jørgensen MNTF

Allmenntannlege. Sindre fikk sin tannlegeeksamen i 2017 og kom til oss i Tannteam et par år senere. Han er en samvittighetsfull tannlege med stort engasjement for faget. Han er sympatisk og imøtekommende og godt likt av pasientene. Sindre tar i mot pasienter både på dagtid og kveldstid.

Timothy Butcher

Tannlegestudent
Timothy Butcher 

Tannlegestudent. Ingen i Tannteam har bedre kompetanse på røntgen en Tim. Han er utdannet radiolog, og er nå godt i gang med sin tannlegeutdanning. Tim er kirurgisk assistent i Tannteam. Han har også har figurert i en reklamefilm for Jordan tannbørster!

Linda Hatlelid

Tannhelsesekretær
Linda Hatlelid 

Tannhelsesekretær. Linda har sin bakgrunn fra arbeid i barnehage, noe som forklarer hennes blide og omsorgsfulle vesen. I 2016 tok hun steget over i tannhelsebransjen. Hun er i dag en særdeles habil tannhelsesekretær, som vi har gleden av å ha med oss på laget her i Tannteam.