Oralkirurgi

Vi utfører de fleste typer oralkirurgiske inngrep og har kort ventetid.

Visdomstenner

Visdomstenner sitter lengst bak i munnen. Ofte er det trangt om plassen og tannen hindres i å bryte fullstendig frem. Tannkjøtt blir lett betent og det kan sette seg bakterier i bløtvevet over tannen. For å hindre infeksjon og å unngå skade på nabotann, kan det være behov for å fjerne en eller flere visdomstenner. Vi tilbyr behandling av erfaren kirurg.

Tannimplantater

Hva gjør vi når tenner går tapt eller du mangler anlegg for blivende tenner. Aktuell behandling kan være å erstatte tapte tenner med et eller flere tannimplantater. Implantatet fungerer som forankring til kjevebeinet. På implantatet festes så en krone, bro eller en protese. Vi anbefaler at du tar kontakt for en uforpliktende undersøkelse slik at du kan få vite mer om hvilke muligheter som finnes.

Ansiktssmerte og kjeveleddslidelser

Ansiktssmerte kan være vedvarende eller akutte. Anatomien i ansikt og kjeve krever grundig undersøkelse for å stille riktig diagnose. Vi anbefaler at du tar kontakt slik at vi kan hjelpe deg med å finne årsaken.

Slimhinneforandringer

Slimhinneforandringer krever utredning for å stille riktig diagnose. Oftest er forandringene godartede og kan fjernes uten at de kommer tilbake. Vevs- eller bakterieprøve sendes til laboratoriet for undersøkelse.